Aanmelden voor InnSpire?

Je kan je direct aanmelden voor de dagbesteding van Stichting Innspire als je een indicatie hebt.

Er zijn verschillende opties om je aan te melden:

• je neemt telefonisch contact op met ons en dan plannen we een afspraak in om een eerste kennismaking in te plannen waarbij je een rondleiding krijgt en een introductiegesprek;
  • je vult het contactformulier online in, dan zullen wij contact opnemen met jou of;
  • je komt langs op locatie. Je kan dan meteen een rondleiding krijgen en plannen we verdere afspraken in.

Help, ik heb geen indicatie! Wat nu?

Als je nog geen indicatie hebt kunnen we samen met het sociale wijkteam van jouw wijk kijken of je recht hebt op een indicatie. Er zijn twee opties:

• je gaat zelf naar het sociale wijkteam en vraagt daar een indicatie aan of;
  • je maakt een afspraak met ons om samen naar het sociale wijkteam te gaan voor de indicatie aanvraag.

Let op: Ben je jonger dan 18 jaar dan gaat het JGT over de indicaties. Je zal dan met je ouders een afspraak in moeten plannen met het JGT team.